Na premiérové vaření krevet jsem vybral dva recepty - na koňaku (inspirace z kuchařky Emanuela Ridiho) a na česneku (recept od pana Pospíšila) - oba zachutnaly.
VíceK vaření jsem se dostal díky vínu - chyběla mi nějaká dobrota k popíjení. Níže uvádím pár receptů, které pocházejí z časopisů Gurmet, Apetit, nebo kuchařek od mistrů Ridiho či Pohlreicha, a které mám rád. Věřím, že vám tyto recepty budou také chutnat!
A po vydatném jídle si nezapomeňte trochu zasportovat - Tipy na cyklistiku s dětmi.
Na premiérové vaření krevet jsem vybral dva recepty - na koňaku (inspirace z kuchařky Emanuela Ridiho) a na česneku (recept od pana Pospíšila) - oba zachutnaly.
VíceEmanuel Ridi uvádí tento recept jako rychlé a jednoduché jídlo. Báječně chutná ovšem natolik, že se na jeho chuť jen tak nezapomíná. Co dodat?;-)
VíceUž vás nebaví klasický štrůdl s jablky? Zkuste to se špenátem!;-) Je dobrý i bez koprového jogurtu.
VíceSalát se smaženou mozzarelou a mandarinkouvou zálivkou se skvěle doplňuje s růžovým Cabernetem Moravia 2009 Salát se smaženou mozzarelou a Cabernet Moravia Rosév pozdním sběru od pana Vajbara z Rakvic. Mandarinková zálivka i toto růžové zpříjemní jinak zdravou večeři jemnou ovocnou sladkostí.
Více