Než vyškolíme naše vína v horní kolonce v Bažantnici, věnujeme révě notnou pozornost ve vinohradě „Na zámku“. Náš děda říkává: „Fazoch dělá cukr.“ a tak odlisťujeme jen přiměřeně, aby byla Glaserova vína lahodná. Doporučujeme pro Jaroslavicko domácí Veltl
Vinařství se věnujeme od roku 1990.Specializujeme se na vína s přívlastkem a přírodním zbytkovým cukrem,která pocházejí z našich jaroslavických vinic Na zámku a pálavského kraje. Jsou to vína RV,VZ,RR,ROSÉ,MORAVSKÝ MUŠKÁT, SAUVIGNON
Vinařství, nacházející se ve sklepní uličce v Bažantnici, se soustředí na malé partie vín, obzvláště naše veltlíny patří mezi vyhlášené.
V malebném sklípku v Bažantnici produkujeme malá množství odrůdových vín. Specialitou je „Emilovo“, čili doposud nezapsaný kříženec Rýzlinku rýnského a Bouvierova hroznu.
Naše malé rodinné vinařství se specializuje na přívlastková vína s příjemným přírodním zbytkem cukru původem přímo z Jaroslavic /RV,VZ,NEU,Savignone, Muškát moravský/ a i z blízkého okolí.
Je prvním oficiálním vinařstvím v Jaroslavicích a specializuje se na malé partie původního „Jaroslavického vína“ přívlastkové kvality z jaroslavických a oleksovičských vinic I. kategorie. Naše produkce vychází z filozofie rozvíjení jedinečného terroir def
Ve svém, architektonicky pozoruhodném, sklepě s fasádou z konce 19. věku, se zaměřujeme na suchá vína školená autochtonními kvasinkami.
Rodina Vasmanských navazuje na svoji uherskou tradici z „Dolnej zeme“ a v nové moravské vlasti produkuje pestrou paletu vysoce kvalitních vín, jejichž věhlas je oceňován nejen konzumenty, ale po dlouhá léta bodují na zdejších výstavě vín. Rodinnou chloubo
Razíme filozofii, že víno je nejkrásnější a nejzdravější nápoj, neboť vzniká z potu naší práce ve vinici „Na zámku“. V prosinci ve sklepě na Znojemské zažíváme radost pít vlastní víno ze svého vinohradu. Za vzácné a typicky jaroslavické považujeme „veltlí