Těstoviny Amatriciana, pro české konzumenty navrhuji název těstoviny "špeko-rajčato-sýrové" (v originále Bucatini all'Amatraciana - viz kuchařka S Italem v kuchyni od slavného Emanuela Ridiho).
VíceK vaření jsem se dostal díky vínu - chyběla mi nějaká dobrota k popíjení. Níže uvádím pár receptů, které pocházejí z časopisů Gurmet, Apetit, nebo kuchařek od mistrů Ridiho či Pohlreicha, a které mám rád. Věřím, že vám tyto recepty budou také chutnat!
A po vydatném jídle si nezapomeňte trochu zasportovat - Tipy na cyklistiku s dětmi.
Těstoviny Amatriciana, pro české konzumenty navrhuji název těstoviny "špeko-rajčato-sýrové" (v originále Bucatini all'Amatraciana - viz kuchařka S Italem v kuchyni od slavného Emanuela Ridiho).
Více