Sám doma. Mám hlad. V mrazáku jeden starý pstruh. Tak jsem ho prubnul podle Zdeňka Pohlreicha a vdechl mu alespoň na chvilku ještě jeden život. Receptu se nemusíte bát, je to rychlovka. Navíc se naučíte pitvat rybu;-)
VíceK vaření jsem se dostal díky vínu - chyběla mi nějaká dobrota k popíjení. Níže uvádím pár receptů, které pocházejí z časopisů Gurmet, Apetit, nebo kuchařek od mistrů Ridiho či Pohlreicha, a které mám rád. Věřím, že vám tyto recepty budou také chutnat!
A po vydatném jídle si nezapomeňte trochu zasportovat - Tipy na cyklistiku s dětmi.
Sám doma. Mám hlad. V mrazáku jeden starý pstruh. Tak jsem ho prubnul podle Zdeňka Pohlreicha a vdechl mu alespoň na chvilku ještě jeden život. Receptu se nemusíte bát, je to rychlovka. Navíc se naučíte pitvat rybu;-)
VíceTuňák je dobrá rybka, ale bez zajímavých marinád a příloh mě příliš neuchvacuje. Proto jsem rád vyzkoušel Pohlreichův recept se salátkem z čočky...
VíceLosos je u nás oblíbený, pečeme ho, grilujeme, přidáváme do těstovin i rizota. Recept z knihy Česko vaří s Pohlreichem (podle stejnojmeného televizního pořadu) však nabízí vymazlenou lahůdku.
VíceObjevil jsem objevené - moderní anglickou kuchyni v režii proslulého gurmánského architekta Jamieho Olivera.
VíceNa premiérové vaření krevet jsem vybral dva recepty - na koňaku (inspirace z kuchařky Emanuela Ridiho) a na česneku (recept od pana Pospíšila) - oba zachutnaly.
Více