Přidat vinaře
Pro lidi,
kteří rádi pijí víno
Drobečková navigace

Úvod > Recepty

Recepty


Panenka s tzatziky

K vaření jsem se dostal díky vínu - chyběla mi nějaká dobrota k popíjení. Níže uvádím pár receptů, které pocházejí z časopisů Gurmet, Apetit, nebo kuchařek od mistrů Ridiho či Pohlreicha, a které mám rád. Věřím, že vám tyto recepty budou také chutnat!

A po vydatném jídle si nezapomeňte trochu zasportovat - Tipy na cyklistiku s dětmi.

Pstruh na zelenině

Pstruh na zelenině

Sám doma. Mám hlad. V mrazáku jeden starý pstruh. Tak jsem ho prubnul podle Zdeňka Pohlreicha a vdechl mu alespoň na chvilku ještě jeden život. Receptu se nemusíte bát, je to rychlovka. Navíc se naučíte pitvat rybu;-) 

Více

Publikováno 22. 12. 2015 20:52
Doposud nekomentováno.
Přidat komentář

Tuňák se salátkem z čočky

Tuňák je dobrá rybka, ale bez zajímavých marinád a příloh mě příliš neuchvacuje. Proto jsem rád vyzkoušel Pohlreichův recept se salátkem z čočky...

Více

Publikováno 1. 7. 2015 11:08
Doposud nekomentováno.
Přidat komentář

Losos s opečenými bramborami

Losos je u nás oblíbený, pečeme ho, grilujeme, přidáváme do těstovin i rizota. Recept z knihy Česko vaří s Pohlreichem (podle stejnojmeného televizního pořadu) však nabízí vymazlenou lahůdku.

Více

Publikováno 1. 7. 2015 11:03
Doposud nekomentováno.
Přidat komentář

Moderní losos podle Olivera

Objevil jsem objevené - moderní anglickou kuchyni v režii proslulého gurmánského architekta Jamieho Olivera.

Více

Publikováno 1. 7. 2015 10:59
Doposud nekomentováno.
Přidat komentář

Krevety na dva způsoby - na koňaku a na česneku

Na premiérové vaření krevet jsem vybral dva recepty - na koňaku (inspirace z kuchařky Emanuela Ridiho) a na česneku (recept od pana Pospíšila) - oba zachutnaly.

Více

Publikováno 1. 7. 2015 10:09
Doposud nekomentováno.
Přidat komentář