Sám doma. Mám hlad. V mrazáku jeden starý pstruh. Tak jsem ho prubnul podle Zdeňka Pohlreicha a vdechl mu alespoň na chvilku ještě jeden život. Receptu se nemusíte bát, je to rychlovka. Navíc se naučíte pitvat rybu;-)
VíceK vaření jsem se dostal díky vínu - chyběla mi nějaká dobrota k popíjení. Níže uvádím pár receptů, které pocházejí z časopisů Gurmet, Apetit, nebo kuchařek od mistrů Ridiho či Pohlreicha, a které mám rád. Věřím, že vám tyto recepty budou také chutnat!
A po vydatném jídle si nezapomeňte trochu zasportovat - Tipy na cyklistiku s dětmi.
Sám doma. Mám hlad. V mrazáku jeden starý pstruh. Tak jsem ho prubnul podle Zdeňka Pohlreicha a vdechl mu alespoň na chvilku ještě jeden život. Receptu se nemusíte bát, je to rychlovka. Navíc se naučíte pitvat rybu;-)
VíceTato varianta zeleniny je naprosto neodolatelná, věřím že by chutnala i masožravcům. Recept otiskl časopis Gurmet (leden 2012), údajně pochází od velkého Gordona Ramseyho.
Více